Blog 5: Kever rijden op uw eigen locatie

Vaak krijgen we de vraag of het kever rijden ook vanaf een eigen locatie kan. Natuurlijk! En we denken graag mee van elk programma iets bijzonders te maken! De kevers bij uw bedrijf bezorgd, voor een speciale feestdag? Een jubileum vieren en langs bekende plekken in de eigen omgeving rijden? Of met de ondernemersclub een uitje organiseren, en dat vanaf uw eigen “thuis honk”?

Welke optie ook aanspreekt, we verzorgen het graag. Maar om alles goed te kunnen organiseren is veel (voor)kennis over het programma en de locatie nodig, maar ook veel ervaring om de bekende valkuilen te voorkomen en alles vlekkeloos te laten verlopen. In deze blog leggen uit hoe de kever verhuur op locatie in zijn werk gaat, hoe een programma eruit ziet, wat belangrijke zaken zijn etc etc.

kever verhuur op locatieEen programma op locatie begint met een bijzondere programma invulling

Want waar kun je rijden in Kever Cabrio’s, Herbie, een Polizei kever of 1 van onze andere mooie Kevers? Bij het Keveruitje natuurlijk, waar je geniet van een compleet en origineel Kever evenement Keveruitje is een programma van Showtime Evenementenbureau en wij organiseren niet zomaar een tour, maar verzorgen een complete beleving. Ideaal als bijzonder bedrijfsuitje, teamprogramma, klantendag of Classic Car Rally. Op 1 van onze vaste locaties, of op uw eigen locatie. Want het Keveruitje staat altijd garant voor een memorabele dag!


Waarom kies je voor een Keveruitje?

 • Wanneer je jong en oud, man en vrouw een plezier wilt doen
 • Je niet op 1 plek wilt blijven, maar wilt genieten van de omgeving
 • Je niet afhankelijk wilt zijn van het weer (je zit namelijk altijd droog!)
 • Je niet alleen wilt touren, maar ook fun en competitie onderweg zoekt
 • De leukste kevers: van Cabrio’s tot Herbie & Polizei
 • Alles “gewoon” goed geregeld moet zijn
 • De meest originele arrangementen: van kevertour tot Foodtruck

meer informatie


Uitdagende puzzelroute met teamwork

Wanneer wij ons arrangement voor u verzorgen, creeren we een fraaie route door de omgeving. Niet zomaar een route, maar een puzzelroute met uitdaging, teamwork en leuke opdrachten / vragen. Origineel, interactief en goed voor het teamwork.


Compleet geregeld

Wij zorgen voor een compleet programma: van digitale “Kever Uitnodiging” vooraf, tot koffie, teamwork, fun en suggesties voor een feestavond, diner of overnachting. Samen mixen we uw wensen en onze mogelijkheden tot een bijzonder arrangement. We denken graag mee!


verschillende groepsgroottesGroepsgroottes

Het keveruitje is geschikt voor groepen van 12 tot 200 personen. Wij hebben voldoende mogelijkheden om iedereen een bijzonder programma te bezorgen met de meest populaire auto ter wereld - de Volkswagen Kever. Samen met collega’s toeren is namelijk rijden in de populairste auto ooit gebouwd, de Kever, is namelijk een beleving op zich!


Catering / eten / drinken

Meestal verzorgen wij ook de gehele catering voor onze gasten. Bijvoorbeeld ontvangst met koffie en iets lekkers, een Keverkitje met lekkers voor onderweg, en een stop op een terrasje (met drankje natuurlijk). Na afloop eten in een uitstekend restaurant, Of vul het keveruitje aan met een vergaderarrangement, leuke activiteit, kookworkshop, buitenactiviteit of feestavond. Allemaal in 1x bij ons te boeken, en dat is wel zo makkelijk. We vertellen u er graag meer over!


Onze Startlocaties

Keveruitje heeft twee startlocaties in Nederland: in Delden (Overijssel) en in Woerden (Groene Hart van de Randstad). Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met diverse andere locaties in Nederland, of verzorgen we een keverrally bij u op locatie. Onze locaties:


  Vaste startlocatie 1:

Ontdek de unieke Kever Experience - Delden. Wij willen je laten genieten van begin tot einde. Jullie dag begint daarom in onze fraaie “Kever Experience”. Waar geniet je van koffie naast Herbie? Waar neem je plaats in een kever zithoekje? Waar begint jullie bijzondere kever dag? Uiteraard tussen de kevers in onze Kever Experience! Tussen de kevers is een gemoedelijke ontvangst ruimte gecreëerd, en na afloop kun je lekker blijven eten (buffet of BBQ) tussen de Kevers. Zie de volgende pagina voor de vriendelijke arrangementen. De Kever Experience is gevestigd in Delden, centraal tussen Enschede, Zwolle en Arnhem. Per A1 en A35 uitstekend te bereiken, en toeren door het fraaie Landgoed Twickel is een echte tip! Adres: De Berken 2E - DELDEN


kever-experience delden  Vaste startlocatie 2:

Boerderij de Boerinn - Woerden. Centraal in de driehoek Utrecht – Den Haag – Amsterdam vinden we de prachtige locatie “De Boerinn”, gelegen in Kamerik (bij Woerden). Je arriveert op een prachtige plek midden in het Groene Hart. Als je de oprijlaan oprijdt begint het genieten al! Een prachtlocatie voor onze Keverrally vanuit de Randstad. Het programma in Woerden kent een aangepast tarief en hiervoor is een aparte brochure beschikbaar.


keverrally groene hart woerden  Op locatie rijden met de kevers

Een keverrally in uw eigen omgeving beleven? Een personeelsreis op een mooie locatie, met fraaie kevertoer? Jaarlijkse verzorgen wij veel keverrally’s op locatie, waarbij u heerlijk kunt toeren met onze fraaie Classic Kevers. Waar ook in NL (m.u.v. eilanden). Natuurlijk houden we rekening met uw wensen, en desgevraagd maken we een fraai Roadbook, voorzien van uw bedrijfslogo. Samen creëren we uw topdag. Maatwerk ten top!

Tip: werkkostenregeling Wist u dat een Kever evenement op uw eigen locatie 100% aftrekbaar is, en niet binnen de werkkostenregeling valt?


keveruitje op locatieEen programma met kever rijden op uw eigen locatie kan er als volgt uitzien:

 • Vooraf: Ontvangst van de digitale kever uitnodiging voor de ‘voorpret’
 • Vervoer van onze kevers middels professioneel autotransport
 • 13:00 uur: Onze kevers staan gereed bij de door u gewenste locatie
 • Woord van welkom door onze tourmanager
 • Indeling teams uitgaande van 4 personen per kever
 • Uitleg over onze Volkswagen Kevers en ontvangst van de sleutels
 • Maken van een leuke groepsfoto met de kevers
 • U mag zelf een route maken; of wij creëren de fraaie puzzelroute (optie)
 • Desgewenst met Keverkit met lekkere versnaperingen voor onderweg
 • Fraaie puzzelroute door het landschap met diverse navigatie technieken
 • Met bezoek aan terrasje inclusief één alcoholvrij drankje
 • Onderweg bijvoorbeeld leuke stops en 2 échte teamopdrachten
 • Verhuur verzekering met allrisk dekking
 • 17:00 uur: Terugkomst van de kevers bij de eindlocatie
 • Prijsuitreiking met leuke Keverprijs
 • 100% droog garantie: ongeacht het weer altijd 'n leuke dag!
 • Wij kunnen de route locatie maken, maar dit kunt u ook doen

Het rijden met onze authentieke Kevers op een plek naar jullie wens is een fraaie belevenis. Het succes van het programma staat of valt met een mooie route. Wij kunnen dit verzorgen, maar dit kunt u ook zelf doen.


kever rijden


Hierbij enkele tips voor het maken van een mooie route:


Algemeen:

Inventariseer vooraf welke interesses de doelgroep heeft. Vinden zij kastelen mooi of juist een route door kleine dorpjes? U kunt de route hierop aanpassen. Breng in kaart welke mooie plekjes in de buurt zijn, en probeer de route langs deze punten te leiden. Leidt de route zoveel mogelijk over binnenweggetjes (dat is mooier dan grote wegen). Zorg voor voldoende afwisseling (niet alleen maar dorpjes, steden, grote wegen of binnenweggetjes). Juist de combinatie is belangrijk. Ook zorgen voor voldoende stops onderweg. Kever rijden is leuk, maar niet een uur achtereen in de auto zitten. Geef in de route aan waar de gasten kunnen wisselen van chauffeur. Zorg dat de omschrijving 200% duidelijk is. Het vermelden van straatnamen en afstanden kan hierbij helpen. Laat de route door een buitenstaander narijden. Wanneer u zelf de route maakt lijkt voor u alles duidelijk, maar ervaren anderen dit ook?. Rijdt de route een paar dagen vooraf nog keer. Zo wordt u niet verrast door wegopbrekingen, afsluitingen door dorpsfeesten, asfalteermachines, en wat al niet meer…


Praktische zaken:

De lengte van de route is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij aan het aantal stops onderweg, de soort wegen die gekozen worden, of er moeilijke/makkelijke stukken in de route zitten (in verband met kans op verkeend rijden) e.d. Een toertocht route mag enkel over officiële verharde wegen gaan. Dus geen “Eigen Weg”, geen zandpaden of grintpaden e.d. Ook de snelweg of autobaan is niet toegestaan. De kevers zijn hier niet voor geschikt.


Twijfels?

Het maken van routes is onze dagelijkse bezigheid, en voorzien we bovendien van leuke weetjes, de meest uiteenlopende navigatie methodes en diverse vragen. Dat maakt het een echte puzzelroute! Twijfelt u over uw route, en wilt u dat wij een route maken? We doen dit graag.


onze kever jakeDe kevers “los” huren

Een middag in een Kever beleven? Zelf het hele programma geregeld en “alleen” de kevers nodig? Huur onze Kevers en trek eropuit! De kevers zijn dan te huur voor 4 uren of een hele dag. U kunt zelf de route bepalen. Bij de keverhuur is 100 KM vrij rijden inbegrepen, dus u hoeft na afloop niet te tanken. Dat doen wij voor u!

Wilt u kevers huren, maar vanaf uw eigen bedrijfspand, bijvoorbeeld met een complete route op maat uitgezet? Vraag ons naar de mogelijkheden van bezorgen tot een route op maat. Verhuur verzekering met allrisk dekking.Een keverrally op locatie compleet verzorgd:

Het rijden met onze authentieke Kevers op een plek naar jullie wens is een fraaie belevenis. Ideaal voor een relatie evenement, bedrijfsuitje op locatie of als fraai vervoersmiddel tijdens een open dag. Onze Kevers worden bezorgd op het gewenste startadres, en pas aan het einde van de dag opgehaald. Dat betekent een hele dag Keverplezier! Een tourmanager van Keveruitje zal voor algemene begeleiding aanwezig zijn. Wij verzorgen het complete keveruitje, maar kunnen ook zorgen voor de startlocatie, catering, Keverkit en opdrachten en eventueel terrasbezoek. Met onze ruime 'Kever' ervaring zijn we hier erg goed in.


puzzelroute met bol pijl systeem


De route en programma op locatie:

Keveruitje verzorgt dan ook een route en totaalprogramma "op locatie" met onze kevers. Vanaf de gewenste startlocatie creëren we een fraaie route naar de aangegeven eindlocatie. Tijdsduur en lengte van de route in overleg. Natuurlijk wordt de route in een mooi “roadbook” weergegeven, mét uw logo op de voorzijde. De route is bovendien samengesteld in 4 etappes, zodat elke inzittende 1 etappe kan rijden. Niet onbelangrijk: wij brengen vooraf een bezoek aan de locatie, en de route enkele dagen vooraf nogmaals rijden en controleren op eventuele wegopbrekingen. Zekerheid voor alles!


Begeleiding tijdens het Programma:

Keveruitje verzorgt de route als een totaal programma. Een welkomstwoord en uitleg over de kevers bij de start. Aansluitend het maken van een groepsfoto. Onze tourmanagers pakken dit professioneel op. Tijdens de route (in uw roadbook) diverse vragen en puzzelopdrachten. Tijdens de tocht vinden bovendien 2 leuke groepsopdrachten plaats met de keverbegeleider. Tijdens de route stoppen we bij een terrasje, waar de gasten een gratis drankje ontvangen. Bovendien is elke kever uitgerust met een goed gevulde Keverkit (4 flesjes drinken en een zakje autodrop). Natuurlijk kent het programma ook een winnende Kever, welke tijdens de prijsuitreiking gehuldigd wordt. Zij ontvangen een leuke keverprijs. Compleet van A tot Z verzorgd.


cessna vliegen onderweg


Super tip: Cessna vliegen onderweg

Wanneer je een keveruitje op locatie beleeft, wil je onderweg ook verrast worden door iets bijzonders. Wij combineren vaak het kever rijden met vliegen. Voel de spanning van uw eerste take off! We leiden de route met de oldtimers Kevers naar een bijzondere plek. Met een roadbook in de hand toeren jullie door de prachtige omgeving met de Classic Kevers. Met zijn vieren in een auto biedt dit programma voldoende gespreksstof en een informele setting voor een bijzondere dag. De route zal jullie namelijk leiden naar Airport Teuge, Eefde, Hilversum, Lelystad of Rotterdam , waar de Cessna vliegtuigen gereed staan. We parkeren de Kevers en stappen direct in voor een memorabele vlucht. Hoofdtelefoon op, motoren aan en take-off! Gedurende 15 minuten vliegen we met piloot en 3 inzittenden over de prachtige omgeving. Vooral de Veluwe en omgeving (of wellicht uw nabij gelegen bedrijfspand) bieden fantastische uitzichten! Na de landing praten we bij onder het genot van een drankje, en zetten we de terugweg in. Daarna zetten we de tour voort.Extra uitbreidingsmogelijkheden:

Wil je je programma uitbreiden met mooie elementen? Maak uw keveruitje nog leuker of specialer, en kies voor één van onderstaande uitbreidingsmogelijkheden.


Proeverij route

Een speciale route waarbij het keverrijden wordt afgewisseld met bezoeken aan fraaie regionale bedrijven die streekproducten maken. Zo kunnen de kevers stoppen bij een forelvijver voor uitleg en een demonstratie, bij een aspergeteler, een wijngaard, kaasboerderij of Twentse ijsboerderij. Natuurlijk met uitleg en proeven van de streekproducten.


rallyschilden op de kevers


Rallyschildjes

Een Klassieke Keverrally is pas écht compleet met uw eigen rally schildjes op elke Kever. Wij kunnen speciale plastic rallyschilden bestellen, waarbij uw logo en eventuele tekst in het zwart opgebracht wordt (ook full colour mogelijk). Per Kever bevestigen we vervolgens één rallyschild aan de voorbumper, en één rallyschild aan de achterbumper. Na afloop mag u de rallyschildjes mee naar huis nemen.


Teambuilding opdracht

Wij kunnen een extra teambuilding opdracht invoegen, waarbij samenwerking en overleg tussen de teams noodzakelijk is. Ideaal om contacten tussen managers of werknemers onderling doeltreffend maar op leuke wijze te stimuleren. Indien gewenst kan tevens een gedragsspecialist op het gebied van arbeidsverhoudingen worden ingehuurd, welke aan het einde van het programma terugkoppeling kan geven over de gedragingen. Uiteraard op een leuke, effectieve en niet kwetsende wijze. Prijs op aanvraag


lekker samen genieten van de keverrally


Het keveruitje op locatie programma is inclusief:

 • Een mooie digitale uitnodiging in stijl van het Kever programma
 • Een mooi restaurant, landhuis of landgoed als startlocatie
 • Ontvangst met koffie/thee en lekkers
 • Maken van een leuke groepsfoto mét de Kevers (na afloop online te bekijken)
 • Indeling van de auto’s (uw teamindeling is mogelijk)
 • Professionele tourmanager van Keveruitje als begeleider en aanspreekpunt
 • Huur van onze Volkswagen Kevers incl. brandstof, verzekering en schoonmaak
 • Prachtige route door het landschap,op maat uitgezet
 • Onderweg een puzzelroute met verschillende navigatie technieken, doordenkers, teamwork e.d.
 • Onderweg groepsopdrachten en diverse vragen
 • Pauze op terras met een drankje
 • Keverkitjes in elke kever, met lekkers voor onderweg
 • Een leuke Kevertrofee voor de winnaars
 • 100% droog garantie: ongeacht het weer altijd 'n leuke en warme avond!

meer informatie


Lees ook de andere blogs: 

Meer blogs:

`

Geschiedenis
Onze kevers
Beetle Rally
Internationaal Kever rijden
Op locatie
Waar moet je op letten als je een kever gaat kopen?
Kever restaureren? Onze tips