Kever Rally programma's vanuit Woerden

Een Kever Rally door het Groene Hart beleven tijdens jullie bedrijfsuitje of personeelsfeest? Succes gegarandeerd bij Keveruitje, al vijf jaar op rij gewaardeerd als populairste Keverrally van Nederland! Al onze programma's starten vanuit Woerden; aan de rand van het Groene Hart.

 

 
       
 
keverrally groene hart

TIP: Middagprogramma vanaf € 64,95

Meest geboekt!  Dé rally met echte oude Kevers & Cabriolets door het prachtige Groene Hart. 1 Compleet pakket met koffie, puzzelroute, teamspellen en terrasje! Ook in 2019 te boeken vanaf hartje Randstad.

 

Lees meer over:
Woerden Keverrally middag

       
       
 
keverrally voor grote events

Keverrally voor grote groepen

Ben je met een grote groep? Dan is het keveruitje ideaal voor jullie! Jong, oud, man & vrouw ervaart een top dag. En je zit altijd 100% droog. Tot wel 200 personen!

 

Lees meer over:
Keverrally voor grote events

       
       
 
keverrally

Teamchallenge vanaf € 64,95

Teambuilding tip  Beleef teambuilding in een originele setting. Wij ontwikkelden dit teambuilding programma op maat, met verrassende teamwork elementen en uitdagende teamopdrachten. Hoe functioneert jullie team? WKR tip!

 

Lees meer over:
teamchallenge

       
       
 
kevertocht randstad

Origineel: Herbie Hunt vanaf € 54,95

Speciaal voor grote groepen, vol competitie en oldtimer Kevers in één superleuk arrangement. Gaat u de strijd aan? Van 30 - 100 personen.

 

Lees meer over:
herbie hunt

       
       
 
keveruitje dagprogramma

Keveruitje Ultimate vanaf € 119,95

Ons meest fraaie programma, voor een hele dag Kever beleving. Uiteraard inclusief koffie, lunchstop en BBQ na afloop. Ultieme programma! Te boeken vanaf Woerden, in het hartje van de Randstad.

 

Lees meer over:
Woerden Dagprogramma

       
       
 
kever rijden woerden

Verkorte Keverrit vanaf € 54,95

1,5 Uur tocht om tijdens je vergadering uit te waaien. Of als uitje in de ochtend; eerst 1,5 uur toeren en daarna samen lunchen. Het gevoel van onze Keverrally in 1,5 uur.

 

Lees meer over:
vergaderbreak

       
       
 
Keverrally door Groene Hart en Cessna vliegen

Kevers & Cessna vanaf € 134,95

Geniet van de ultieme combinatie: keverrally & cessna vliegen. Een exclusief programma als beloning voor uw medewerkers, of inspirerende dag met klanten.

 

Lees meer over:
Cessna vliegen en keverrally groene hart

       
       
 
kever diner toer

Driving dinner | Kever diner tour

Geniet van een avondrit met onze kevers, waarbij u van warme chocomelk naar een smakelijk hoofdgerecht naar een lekker nagerecht rijdt, op verschillende plekken in het Groene Hart. Aanrader!

 

Lees meer over:
kever_diner_tour

       
       
 
keverrally met feestavond

Keverrally & Seventies Party à € 149,95

Was alles vroeger beter? Ontdek het zelf tijdens een hele middag & avond in de 70's. Eerst een leuke Keverrally en dan buffet & swingende Seventies Party. Vanaf 40 personen

 

Lees meer over:
keverrally & seventies party

       
       
 
Kever Verhuur Huren

Losse Volkswagen kever huren

Kever huren en vervolgens een heerlijke dag kever rijden? Bij Keveruitje kan het vanuit onze fraaie Kever showroom in Delden (OV). Niet voor groepen.

 

Lees meer over:
Particuliere Kever huur

       
       
 
keverrally op locatie huren

Keveruitje op Locatie vanaf € 115,00

Keveruitje kan naar u toekomen voor een Keverrally op locatie. Wij verzorgen fraaie Keverrally's, waar ook in NL. Inclusief puzzelroute, teamopdrachten, terrasbezoek en rijden in onze Classic Kevers.

 

Lees meer over:
keveruitje op locatie