Een Volkswagen kever huren bij Keveruitje voor € 150 (en je hoeft niet te tanken!)

Keveruitje verzorgt veel Keverrally's voor groepen, maar we maken graag een uitzondering voor losse verhuur voor particulieren. Huur een kever en trek er samen op uit. En wij tanken voor jullie! Leuk als gezinsdag, een dagje touren met je geliefde of als cadeau voor een jarige! Onze kevers staan in onze fraaie Kever Showroom in Delden. In verband met vele groepsreserveringen, is losse kever huur niet mogelijk op zaterdagen in het hoogseizoen.

Hoe werkt het Kever huren? 
Als verjaardagscadeau, of voor een werkende jubilaris die in een Kever mag rijden? Bel ons (074 - 256 98 98) en geef de gewenste datum door. Wij kijken in onze agenda en - indien beschikbaar - plaatsen de reservering. Je krijgt per email bovendien een bevestiging van ons. Op de bewust dag ben je van harte welkom in onze mooie Kever Showroom in Delden (OV), waar wij het papierwerk (borg, ID kaart, verzekering) met je regelen. Daarna kies je een kever en gaan jullie "pruttelend" op weg. De route krijg je van ons mee!

Stuur mij gratis informatie over dit programma


Hoe lang huur ik de kever?
Voor een hele dag! De kever kan vanaf 09:00 opgehaald worden, en kun je rijden tot uiterlijk 17:00 uur. De route bepaal je zelf, of gebruik 1 van onze mooie routes. De eerste 100 km. zijn vrij en is de benzine inbegrepen. Dus je hoeft niet te tanken! Bij meer dan 100 km. rijden, de kever graag weer afgetankt retour. 

Indien gewenst kun je in het pittoreske Delden lekker blijven eten. Wij hebben een aantal leuke tips...

Let op:
Deze actie is geen groepsarrangement en geen verzorgd programma, maar enkel losse kever verhuur aan particulieren. Voor bedrijven en groepen is deze actie niet mogelijk. Dan raden wij ons reguliere Keveruitje programma aan. 

Prijs van kever huur: 
€ 150,00 per kever excl. BTW ( € 181,50 incl. BTW), incl. all-risk verzekering en incl. 100KM vrij rijden. Wij werken met borg voor het gebruik van de kevers. Bij inleveren in goede staat wordt de borg geretourneerd.

 

 


Ja, graag ontvang ik gratis en vrijblijvend informatie

 

Locatie mogelijkheden:

Dit arrangement is mogelijk op de volgende locaties:

Startlocatie Woerden
Startlocatie Delden