Vergaderen / presenteren bij Keveruitje Woerden

Het keveruitje start bij Boerderij de Boerinn in Kamerik (Woerden). In de fraaie Hooiberg treft u 2 fraaie vergaderzalen, compleet met koffie/thee en de benodigde vergader apparatuur. Vanuit de 1e of 2e etage kijkt u prachtig over het Groene Hart uit; de uitgelezen plek voor een vergadering.  Keveruitje verzorgt voor u de vergaderruimte incl. vergaderarrangement. Desgewenst een lunch en aansluitend een heerlijke kevertour.  Voor de meeting break of afsluiter hebben we een 1,5 uur Kevertour, of voor een dagdeel hebben we ons meest geboekte 3,5 uur middagprogramma. Wij zijn er al klaar voor, u ook?

Gratis informatie ontvangen?

 

vergaderen bij keveruitje

 

Vergadering

Boerderij de Boerinn biedt een grote presentatie ruimte, ideaal voor presentaties voor groepen tot 300 personen.  Maar ook kleine(re) presentaties kunnen op onze aandacht rekenen.  Keveruitje maakt altijd een passende offerte voor uw wensen, van koffie/thee ontvangst tot pauzesnack en Keverour. Ideaal als personeelsdag of klantendag met presentaties en een bijzonder Keveruitje. Wedden dat het slaagt? 

presentatie bij keveruitje woerden

 

Gratis informatie ontvangen?

 
Diverse programma's van Keveruitje vanuit Bodegraven
Kever Rally locatie Markelo en Bodegraven

Kever Rally voor grote groepen Tot wel 200 personen kever rijden bij Keveruiitje. Ideaal voor grote bedrijfsuitjes!  Lees meer

Keveruitje - de Kever Rally als bedrijfsuitje idee�n

0742569898