Kever Rally programma's vanuit Delden

Een Kever Rally beleven tijdens jullie bedrijfsuitje of personeelsfeest? Succes gegarandeerd bij Keveruitje, gewaardeerd als leukste keverrally van Nederland! Al onze programma's kunnen tarten vanuit Delden of Woerden. Onze tips voor uw bedrijfsuitje:

 
       
 
keverrally

All-in Beetles, Burgers & BBQ à € 79,95

Hét uitje van 2018! Na de koffie een leuke kevertocht rijden, onderweg verrast worden door een Kever Foodtruck met BBQ en drankjes middenin het bos. All-inclusive!

 

Lees meer over:
Keveruitje foodtruck bbq

       
       
 
keverrally

Middagprogramma à € 59,95

Meest geboekt! Dit is de eerste & echte Keverrally van Nederland. Kom een heerlijke middag Kever rijden met puzzelroute, teamopdrachten & genieten op een terrasje. Tijdsduur 3,5 - 4 uren

 

Lees meer over:
middagprogramma

       
       
 

Uniek: Driving Dinner à € 99,00

Zoek je een bijzondere avond uit, dan is het Driving Dinner de tip! Met onze Classic Beetles rijden van voorgerecht naar hoofdgerecht naar nagerecht. Dat is echt genieten!

 

Lees meer over:
Driving Dinner

       
       
 
keverrally voor grote groepen

Keverrally voor grote groepen

Ben je met een grote groep? Dan is het keveruitje ideaal voor jullie! Jong, oud, man & vrouw ervaart een top dag. En 100% droog. Tot wel 200 personen!

 

Lees meer over:
Keverrally voor grote groepen

       
       
 
keverrally

Teamchallenge à € 59,95

Teambuilding tip  Beleef teambuilding in een originele setting. Wij ontwikkelden dit teambuilding programma op maat, met verrassende teamwork elementen en uitdagende teamopdrachten. Hoe functioneert jullie team? WKR tip!

 

Lees meer over:
teamchallenge

       
       
 

Origineel teamwork: The Herbie Hunt

Speciaal voor grote groepen, vol competitie en oldtimer Kevers in één superleuk arrangement. Gaat u de strijd aan? Van 30 - 100 personen.

 

Lees meer over:
herbie hunt

       
       
 
hele dag kever rijden

Keveruitje Ultimate (hele dag)

Ons meest fraaie programma, voor een hele dag Kever beleving. Natuurlijk incl. lunch en uitgebreide BBQ. Goed voor een hele dag plezier! All-inclusive

 

Lees meer over:
dagprogramma

       
       
 
Keverrally en Cessna vliegen

Cessna & Keverrally à €124,95

Geniet van de ultieme combinatie: keverrally & cessna vliegen. Een exclusief programma als beloning voor uw medewerkers, of inspirerende dag met klanten.

 

Lees meer over:
cessna vliegen & keverrally

       
       
 
kevertocht

Avondrit / vergaderbreak à € 49,95

1,5 Uur tocht om tijdens je vergadering uit te waaien. Of als uitje in de avonduren; eerst 1,5 uur toeren en daarna samen eten. Het gevoel van onze Keverrally in 1,5 uur.

 

Lees meer over:
Verkorte rit

       
       
 
Tussen kever en kitchen arrangement

Tussen Kever & Kitchen à € 99,95

Combineer het Keveruitje met de gezelligheid van een kookworkshop. Ideaal bedrijfsuitje voor man & vrouw, jong & oud. En aan het einde natuurlijk alles zelf opeten!

 

Lees meer over:
tussen kever en kitchen

       
       
 

Keverrally & Seventies Party à € 129,95

Was alles vroeger beter? Ontdek het zelf tijdens een hele middag & avond in de 70's. Eerst een leuke Keverrally, buffet & swingende Seventies Party. Vanaf 40 pers.

 

Lees meer over:
keverrally & seventies party

       
       
 
keverrally op locatie

Keverrally op Locatie à € 125,00

Keveruitje komt naar u toe voor een Keverrally op locatie. Zo kunt u Kever rijden op elke plek in NL, desgewenst inclusief puzzelroute, spellen en terrasje.

 

Lees meer over:
keverrally op locatie

       
       
 
Kever verhuur - Kever huren

Kever huren voor particulieren

Samen toeren in een Kever? Een jubilaris verrassen met een dag Kever rijden? Huur één van onze fraaie kevers en trek er op uit. Kever huur voor een hele dag!

 

Lees meer over:
Kever huren