Een kever cabrio huren bij Keveruitje voor € 150 (en je hoeft niet te tanken!)

VW kever of kever cabrio huren? Keveruitje verzorgt veel Keverrally's voor groepen, maar we maken graag een uitzondering voor losse kever verhuur voor particulieren. Huur met collega's of vrienden een kever cabrio en trek er samen op uit. En wij tanken voor jullie tijdens het kever huren, want de eerste 100 km is de benzine gratis! Onze kevers staan in onze fraaie Kever Showroom in Delden, van waaruit je prachtig kunt toeren door het Overijsselse landschap.

 

Kever huren voor een bedrijfsuitje

Onze absolute specialiteit is het verzorgen van een heerlijk bedrijfsuitje of teamuitje met oldtimer kevers. Wij zetten de kevers klaar, zorgen voor de koffie, een mooie puzzelroute met teamwork, vragen en teamopdrachten.  En een terrasbezoek natuurlijk :-) Misschien wel een BBQ bij terugkomst? Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf 12 personen. Klik op deze knop en lees meer over onze mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of teamuitje:

 

Bekijk onze keveruitje arrangementen

 

Kever huren voor 1 dag?

Zoek je een origineel verjaardagscadeau, of wil je een jubilaris 1 dag in een Kever cabrio laten rijden? Bij keveruitje kan het! De beschikbaarheid van onze kevers kan per dag verschillen, dus bel ons (074 - 256 98 98) tijdig en vraag of de gewenste datum vrij is. Wij kijken in onze agenda en - indien beschikbaar - plaatsen de reservering. Je krijgt per email bovendien een bevestiging van ons. Op de bewuste dag ben je van harte welkom in onze mooie Kever Showroom in Delden (OV), waar wij het papierwerk (borg, ID kaart, verzekering) met je regelen. Daarna kies je een kever en gaan jullie "pruttelend" op weg. En wij zorgen voor de route!

 

VW kever huren

 

Hoe lang huur ik de kever?

Voor een hele dag! De kever kan vanaf 09:00 opgehaald worden, en kun je rijden tot uiterlijk 17:00 uur. De route bepaal je zelf, of je gebruikt onze route. De eerste 100 km. zijn vrij en deze 100 km. is ook de benzine inbegrepen. Dus je hoeft niet te tanken! Bij meer dan 100 km. de kever graag weer afgetankt retour. Indien gewenst kun je in het pittoreske Delden lekker blijven eten. Wij hebben een aantal leuke tips...

 

Stuur mij gratis informatie over dit programma

 

Prijs van kever huur: 

€ 150,00 per kever excl. BTW ( € 181,50 incl. BTW), incl. all-risk verzekering en incl. 100KM vrij rijden. Wij werken met ID + borg voor het gebruik van de kevers. Bij inleveren in goede staat wordt de borg geretourneerd. Bij ons overigens geen "extra rijder" toeslag, extra afkoop "eigen risico" of "weekend toeslag". Dat vinden we zo'n onzin, gewoon een goede prijs voor 1 dag heerlijk toeren in een oldtimer kever cabrio.  

 

Kever cabrio huren vanuit Overijssel

 

Belangrijk om te weten over het kever huren:

Het kever huren is geen groepsarrangement en geen volledig verzorgd programma. Het betreft losse kever verhuur voor particulieren. Voor bedrijven en groepen is deze actie daarom niet mogelijk. Speciaal voor groepen hebben we fraaie arrangementen ontwikkeld, waarmee je een top beleeft!  In het hoogseizoen geen losse kever verhuur niet op zaterdag.


Ja, graag ontvang ik gratis en vrijblijvend informatie

 

Locatie mogelijkheden:

Dit arrangement is mogelijk op de volgende locaties:

Vaste startlocatie: Kever Experience Delden