Keverrally op locatie vanaf € 115,00

Een keverrally in uw eigen omgeving beleven? Een personeelsreis met fraaie kevertoer? Jaarlijkse verzorgen wij veel keverrally’s op locatie, waarbij u heerlijk kunt toeren met onze fraaie Classic Kevers. Waar ook in NL (m.u.v. eilanden). Wij zorgen voor de huur van onze kevers, en voor het professioneel transport daarnaartoe.  U mag zelf de route maken. Natuurlijk kunnen wij ook onze populaire puzzelroute voor u verzorgen, waarbij wij rekenig houden met uw wensen, en persoonlijk Roadbook voorzien van uw bedrijfslogo. Samen creëren we uw topdag. Maatwerk ten top! Minimaal 30 deelnemers. 

werkkostenregeling tipTip werkkostenregeling: Wist u dat een Kever evenement op uw eigen locatie 100% aftrekbaar is, en niet binnen de werkkostenregeling valt? Vraag ons ernaar.

 


Stuur mij gratis informatie over dit programma

 

keverrally op locatie

Tarieven:

Classic Kever rijden op uw eigen locatie: vanaf € 115,00 per persoon, op basis van 4 personen per kever en een tijdsduur van maximaal 4 uren en inclusief transport van onze Classic kevers naar de gewenste startlocatie. Minimaal 30 personen. Voor verre bestemmingen en weekenden kan een toeslag gelden.  

Desgewenst creëren we een gehele puzzelroute, inclusief vertier, uitdaging en competitie. Inclusief leuke teamopdrachten, aangepast aan uw omgeving en rand programma. In overleg creëren we graag uw top programma!


Ja, graag ontvang ik gratis en vrijblijvend informatie

 

Locatie mogelijkheden:

Dit arrangement is mogelijk op de volgende locaties:

Op elke locatie in NL