Kever cabrio huren


Lees meer over Kever cabriolet huren

Kever cabrio huren? Een dag met familie, vrienden of collega’s rijden in zo’n heeriijke Kever Cabriolet? De kever is de populairste oldtimer ooit gebouwd, en wanneer het zonnetje schijnt kom je er vast 1 tegen! Maar heb je zelf weleens in zo’n beauty gereden? Of met een cabriolet getoerd, met het dakje open?


>> Bekijk hier de huurprijzen

Kever cabriolet huren bij Keveruitje

Keveruitje beschikt over meer dan 20 volkswagen kevers, varierend van dichte modellen, Herbie tot fraaie Kever Cabriolets. Heerlijk om mee te rijden tijdens een personeelsuitje, vriendendag, bruiloft of dag met de familie.

>> Bekijk hier al onze kevers

Kever cabrio hurenOldtimer kever cabriolet

Een dag terug naar de romantiek van vroeger.... Je beleeft het in één van de oldtimers Kevers uit onze collectie. Bij keveruitje mag je zelf rijden, of gereden worden op uw bruiloft door uw/onze chauffeur. Wij beschikken over witte, rode, zwarte en blauwe kever cabriolets. Welke kleur past het best bij jullie? Je kunt bij ons niet 1, niet 2 maar wel 20 kevers huren. Zo kun je er een heerlijk personeelsuitje van maken, of een bruiloft met bruidspaar en familie in de kevers. Alle kevers achter elkaar vormen een prachtige eenheid en uniek plaatje. Een prachtig stukje nostalgie.

Meer artikelen: