Kever huren in Overijssel


Lees meer over Kever huren Overijssel

Een kever huren in Overijssel? Bij Keveruitje in Delden (hartje Overijssel) heb je keuze uit meer dan 20 Classic Kevers die te huur zijn voor een mooie dag. Kies 1 van onze oldtimer beauties en maak er een onvergetelijke dag van!

Onze specialiteit: kever verhuur arrangementen in Overijssel

Onze specialiteit is het verhuren van kevers in combinatie met een arrangement. Denk hierbij aan een compleet georganiseerde middag (of dag) met ontvangst met koffie/thee, puzzelroute met teamwork, diverse teamopdrachten onderweg, terrasbezoek met drankje en het oplossen van vragen onderweg. Iedereen mag daarbij zelf rijden in onze kevers, als je een rijbewijs hebt natuurlijk.

Bekijk onze arrangementen >>

Kever huren in Overijssel

Losse kever huren

Daarnaast is het ook mogelijk om een losse kever te huren bij Keveruitje. We beschikken over maar liefst 20 exemplaren, van rood tot wit tot groen tot geel tot blauw tot bruin tot oranje. En zelfs een Polizei kever (met bonnenboekje) of echte Herbie kever is te huur. Onze populairste auto’s zijn de kever cabriolets, waarbij het dakje open kan bij lekker weer. Met de wind in de haren, heerlijk toeren door het mooie Overijssel!

Kever verhuur vanuit de Kever experience in Overijssel

Al onze kevers zijn gestald in de Kever Experience, de enige showroom met kevers van Nederland. Je ziet niet alleen kevers, je ruikt ze, hoort ze, en kunt zelfs koffie drinken tussen de kevers. In de kever experience kan het allemaal, en dit is dan ook hét startpunt van een heerlijke dag kever huren. Je ontdekt de Kever experience in Delden, gelegen in Overijssel.

Contactgegevens
Keveruitje.nl
De Berken 2/E
7491 HJ DELDEN
Tel: 074 - 256 98 98


Meer artikelen: