Kever toertocht


Wat is een Kever toertocht?

Toeren met een kever is een heerlijke bezigheid voor een zomerse dag. Raampjes (of het dakje) open, het geluid van de boxermotor en snorren door de omgeving. Een kever toertocht is een tocht voor en met de bekende Volkswagen Kever oldtimer.

Toertocht met de populairste oldtimer ooit

De kever is de populairste oldtimer ooit gebouwd. Althans, dat zeggen de verkoopcijfers van populaire oldtimers zoals de 2CV, de Morris Mini, Renault4, Fiat500, Trabant en natuurlijk de VW kever. Met maar liefst 21 miljoen gebouwde exemplaren, is dit met recht de populairste oldtimer.

Kever toertochtWanneer je wilt genieten van de Volkswagen Kever, is een toerrit over kleine landelijke weggetjes het leukst. Tijdens de toertocht van Keveruitje wordt het kever rijden gecombineerd met uitdaging (puzzel de juiste route bij elkaar) en met competitie (teamopdrachten) onderweg. Natuurlijk mag een stop op een terrasje niet ontbreken.

Kever toertocht voor u

Wilt u niet met een groep, maar zelfstandig met de kever op pad, dan verhuurt Keveruitje losse kevers. Wij zorgen voor de routekaart, zodat u op eigen gelegenheid kunt gaan rijden.

Kevertoertocht van Keveruitje

Nu is nog de vraag: welke kever wenst u? We hebben er ruim 20! Ontdek onze arrangementen hier >>

Meer artikelen: