Startlocaties Kever Rally van het Keveruitje

Keveruitje start het gehele jaar vanaf onze startlocaties in Delden (Overijssel) en Woerden (het Groene Hart van de Randstad). Naast onze vaste startlocaties is het ook mogelijk te starten starten vanaf diverse andere hotels en horecalocaties in NL. Zo kunt u altijd de locatie kiezen die het best bij uw wensen past! Per locatie kunnen er vervoerskosten berekend worden om onze Kevers naar de gewenste locatie te transporteren. En desgewenst kunnen we ook vanaf uw eigen gewenste locatie starten.

 
       
 

keveruitje delden

Startlocatie 1: Kever Experience

De meest unieke Kever locatie in NL vind je bij Keveruitje. Waar pak je koffie uit een Koffie Kever? Waar geniet je van uiticht op Herbie? Uiteraard tussen onze kevers in de enige Kever Showroom Experience van NL.

 

Lees meer over:
Vaste startlocatie: Kever Experience Delden

       
       
 

Startlocatie 2: De Boerinn - Woerden

Centraal tussen Utrecht – Den Haag – Amsterdam vinden we de prachtige locatie “De Boerinn”, gelegen in Kamerik (2 km. boven Woerden). Je arriveert op een prachtige plek midden in het Groene Hart. Als je de oprijlaan oprijdt begint het genieten al!

 

Lees meer over:
Reguliere startlocatie: De Boerinn Woerden

       
       
 

keveruitje maastricht

Startlocatie 3: Maastricht

Met onze Kevers & Kever cabriolets door Zuid-Limburg, Maastricht & Valkenburg toeren. Schilderachtige weggetjes, pittoreske dorpjes. Dit is hét basis ingrediënt voor een succesvol event of weekend in Maastricht.

 

Lees meer over:
Startlocatie Maastricht

       
       
 

 De Tasca - Markelo

Zonder overdrijven mogen we stellen dat Restaurant de Tasca een unieke locatie in Nederland is. In deze mooie oude hoeve zit vandaag de dag een modern restaurant met vele, vele mogelijkheden. Een locatie die gezien mag worden, op 10 minuten van Deventer!

 

Lees meer over:
De Tasca Markelo

       
       
 
kever rijden bij restaurant de ruyghe venne westerbork

 Ruyghe Venne in Westerbork

Centraal in Drenthe ligt het mooie restaurant Ruyghe Venne. Midden in het groen, met een mooi restaurant, vergaderzaal, feestzaal tot overnachting mogelijkheid. Ideaal als startlocatie voor Groningen & Drenthe.

 

Lees meer over:
Ruyghe Venne Westerbork

       
       
 

Restaurant Beneman - Vragender

Restaurant Beneman ligt in Vragender, centraal gelegen in de Achterhoek. Warm interieur, authentieke materialen met een eigentijdse uitstraling. Mooie plek voor een teamdag, personeelsfeest of lekker eten.

 

 

Lees meer over:
Restaurant Beneman

       
       
 
hotel hof van gelre

Hotel Hof van Gelre - Lochem

Geniet in de prachtige omgeving van de Achterhoek van een ontspannen verblijf in het hotel Hof van Gelre. Verken het bosrijke gebied, kom vergaderen, wissel het af met een keveruitje. En uiteraard kun je vergaderen en overnachten in de 1 van de 46 hotelkamers.

 

Lees meer over:
Hotel Hof van Gelre

       
       
 

Landgoed Stakenberg - Elspeet (Veluwe)

De Veluwe, dat geeft iedereen het gevoel er helemaal uit te zijn! Landgoed Stakenberg is een locatie waar dit helemaal telt. In het groen, met een eigen restaurant, feestzalen, 35 hotelkamers en een Irish Pub. Kortom: alles voor een heerlijke dag uit op een uniek landgoed!

 

Lees meer over:
Landgoed Stakenberg

       
       
 

De Wilmersberg - De Lutte

Voor het gevoel ver van de bewoonde wereld, op 5 autominuten van Oldenzaal, vindt u hét landgoed van Twente. Deel hier uw bijzondere momenten. Ontspan en geniet of neem de juiste zakelijke beslissing. In een frisse, eigentijdse setting en fantastische omgeving heten wij u van harte welkom! Top hotel. 

 

Lees meer over:
Wilmersberg

       
       
 

Keverrally op locatie

Wilt u onze Keverrally ervaren op een locatie naar uw wens? Wij brengen graag onze Kevers naar elke locatie in Nederland, bijvoorbeeld uw eigen vestiging, voor een Keverrally op maat

 

Lees meer over:
Op elke locatie in NL