Restaurant de Tasca - Markelo

Op slechts 10 autominuten afstand van Deventer, op de grens van het natuurrijke Twente, het heuvelachtige Salland en de Gelderse Achterhoek treffen we het landelijke Markelo. Markelo is een fraai dorp, gelegen tussen glooiende essen. Geheel in stijl van haar landelijke omgeving treffen we aan de rand van Markelo het sfeervolle restaurant "De Tasca". Restaurant de Tasca is uniek in haar soort: gesitueerd in een oude hoeve, waarin de sfeer van weleer is gemixt met leuke trendy invloeden, terwijl toch ook de gezellige zomeravond sfeer – met gezellig een drankje – volop aanwezig is. Ook de kaart kent dezelfde diversiteit: uitstekende bistro gerechten, Mediterrane invloeden en heerlijke tapas. Of gaat de voorkeur uit naar een gevarieerd buffet of een zomers BBQ?

De Spaanse naam Tasca zegt het eigenlijk al: Spaans voor "taverna" met sfeer en lekker eten & drinken. Zonder daarvoor overigens te diep in de buidel te tasten. Naast het restaurant beschikt De Tasca ook over diverse ruimtes die geschikt zijn voor een vergadering, presentatie of privé diner. En in de fraaie feestzaal is het prima toeven tijdens een gezellige avond!

Restaurant de Tasca is erg centraal gelegen voor gasten vanuit heel Nederland, op slechts 10 autominuten vanaf Deventer. Erg makkelijk: direct aan de 2e rotonde vanaf snelweg A-1. U bent van harte welkom!

 


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende arrangementen te boeken:

keverrally & seventies party
herbie hunt