Hampshire Hotel Hof van Gelre - Lochem

Hampshire Hotel - Hof van Gelre ligt op loopafstand van het Lochemse centrum en is goed bereikbaar en rustig gelegen in de Gelderse Achterhoek. De vriendelijke ontvangst met een drankje in de prettige lounge geven u direct een welkom gevoel. U kunt in de aangrenzende royale serre uitkijken op de mooie tuin met jeu de boules baan. In de bar van de lounge kunt u een drankje bestellen, een biljartje leggen of een potje darten. Maar de gemoedelijke lounge is vooral een plek om even bij te praten of lekker uit te rusten na een lange wandeling.

Het hotel is een uitstekende startplek voor een leuk uitstapje in de mooie omgeving, zoals een Keveruitje, segway clinic of workshop. Trainingen, teambuildingen en vergaderingen zijn uitstekend mogelijk in het hotel, en de fraaie omgeving leent zich uitstekend voor een korte break. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden, en hoe deze zakelijk aftrekbaar te houden.

Hotel Hof van Gelre ligt in Lochem, op 45 minuten van Zwolle en Arnhen, of 55 minuten vanaf Amersfoort. Het station is op 1300 meter afstand gelegen, en daarmee een goed alternatief. Het hotel beschikt over vier zalen die geschikt kunnen worden gemaakt voor zowel feesten als zakelijke bijeenkomsten. Er is draadloos breedband internet, en er zijn hotspots. Enkele zalen kunnen naar wens worden samengevoegd. Individuele gasten kunnen lekker ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, waar ze gratis gebruik van mogen maken. De comfortabele hotelkamers zijn gezellig ingericht en beschikken over een bad en/of douche, toilet, televisie en telefoon.


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende arrangementen te boeken:

keverrally & seventies party
herbie hunt