Elke willekeurige locatie in Nederland

werkkostenregeling tipTip werkkostenregeling: Wist u dat een Kever evenement op uw eigen locatie 100% aftrekbaar is, en niet binnen de werkkostenregeling valt? Vraag ons ernaar.

Elke locatie in Nederland...kan fungeren als startlocatie van een mooie Keverrally. Zoekt u bijvoorbeeld iets speciaals voor uw personeelsfeest vanaf uw eigen vestiging of regio? Met onze Keverrally op locatie weet u zeker dat u scoort, want wie kent de Kever niet? Leuk als kennismaking voor jongeren, of als herinnering voor de oudere jongeren. Een hele dag in stijl met een mooie Keverrally, zelf rijden, een mooie route en groepsopdrachten. Maar ook de glimlach, bezoek aan een terrasje en de groepsfoto na afloop. En dat vanaf de locatie naar uw wens!

Kever rit op locatie:

Onze Kevers worden bezorgd op het gewenste startadres en pas aan het einde van de dag opgehaald. Dat betekent een hele dag Keverplezier! Een begeleider van Keveruitje zal voor algemene begeleiding zorgen. U kunt ervoor kiezen om zelf te zorgen voor de startlocatie, catering, route, routeboeken, Keverkit en eventuele stops/opdrachten. Maar met onze ruime 'Kever' ervaring kunnen wij dit natuurlijk ook voor jullie verzorgen (meerprijs). Minimum aantal personen: 12 personen. Incl. CO-2 compensatie = een groen programma. We maken altijd een offerte op maat.
 

 

 


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende arrangementen te boeken:

Keverrally voor grote groepen
keverrally op locatie
keverrally & seventies party
herbie hunt