Reimink Lemelerveld - trefpunt aan het Kroonplein!

Slechts 15 minuten onder de rook van Zwolle vinden we het vredige dorpje Lemelerveld, waar partycentre het Reimink al decennia voor een gastvrije ontvangst zorgt. Het Reimink is tot ver in de omgeving bekend als een uitstekende locatie voor een heerlijke dag of avond. We ontvangen u dan ook gastvrij te Lemelerveld voor een heerlijk Keveruitje!

Reimink te Lemelerveld is een uitstekende locatie die aan alle wensen voldoet. Bij aankomst valt de erg grote (gratis) parkeerplaats al op, en u wordt gastvrij ontvangen in het café of een eigen sfeervolle zaal. Met al generaties horeca ervaring mag rustig worden vertrouwd op het uitstekende niveau van deze specialisten. De sfeer, de diverse mooie zalen en de uitstekende en uitgebreide culinaire verzorging gaan hier harmonieus hand-in-hand, mede omdat daarvoor niet te diep in de buidel hoeft te worden getast. De uitstekende keuken van Reimink wordt dan ook in de wijde omgeving zeer gewaardeerd.

De omgeving rondom Lemelerveld leent zich tevens voor een mooie Keverrally in het Sallandse landschap. Dit – gecombineerd met de mooie zaal van Reimink – is voor ieder gezelschap een ideale locatie. En dat op steenworp afstand van de N-348 (Raalte – Ommen) op slechts 20 autominuten van Zwolle. Reimink biedt fraaie ruimtes, heerlijke spijzen en uitstekend gastheerschap, tegen aantrekkelijke prijzen. Uw gasten zullen positief verbaasd zijn over de mogelijkheden en sfeer van deze fraaie locatie!

Vervoerskosten: in verband met vervoer van onze Kevers naar Reimink berekenen we € 70,00 per kever meerprijs wegens vervoerskosten van de kevers. 
 


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende arrangementen te boeken:

keverrally & seventies party
herbie hunt