Vaste startlocatie 2: De Boerinn - Kamerik (Woerden)

Centraal in de driehoek Utrecht – Zoetermeer – Amsterdam vinden we de prachtige locatie “De Boerinn”, gelegen in Kamerik (2 km. boven Woerden). Je arriveert op een prachtige plek midden in het Groene Hart. Als je de oprijlaan oprijdt begint het genieten al! 

De Boerinn is de startlocatie van onze Keverrally, waar de kenmerken van het platteland hoog in het vaandel staan:  Informeel - Ontspannen - Gastvrij. Want de boerderij is een heerlijke plek om de armen wijd uit te slaan en de longen te vullen met frisse lucht. Kom los van de hectiek en beleef een heerlijke dag in het buiten van het Groene Hart!

De Boerinn is niet zomaar een boerderij. Al jaren wordt hier vee gehouden, en sinds jaren combineren zij dit met de goede verzorging van een dagje uit in informele stijl. Er zijn vele mooie ruimtes beschikbaar, van koffie drinken in het Voorhuis, lekker eten in de Hooiberg tot een feest in de Wagenschuur zaal. Deze ruimtes doen niets onder voor de moderne horecazaak, alleen kunt u hier gratis  een blik in het Groene Hart werpen! En voor de geïnteresseerden is ook een kijkje bij de koeien en kalfjes mogelijk (lief!).

Juist deze prachtige ligging (middenin het Groene Hart), de vele buitenmogelijkheden en de mooie horecaruimtes maken De Boerinn tot dé startlocatie voor onze Keverrally door het Groene Hart. Een heerlijke dag in de buitenlucht, middenin het Groene Hart. Uitstekend bereikbaar vanuit de hele Randstad, frisse lucht in je longen en samen een leuke dag beleven! 

Na de Keverrally kan de Boerinn voor een lekkere naborrel, een BBQ of een Buffet zorgen. Buiten op het terras, of binnen in de sfeervolle ruimtes. Wij regelen dit graag in 1x voor u, dus 1 aanspreekpunt voor het gehele programma, het eten en drinken. Wel zo makkelijk.  Tot ziens in het Groene Hart!

 


 

Arrangementen:

Vanaf deze locatie zijn de volgende arrangementen te boeken:

teamchallenge
middagprogramma
Keverrally voor grote groepen
keverrally & seventies party
herbie hunt
dagprogramma
cessna vliegen & keverrally