Ontdek dé Keverrally door Maastricht

Een indrukwekkend bedrijfsuitje in Maastricht en Zuid-Limburg beleef je met het Keveruitje. Stap in 1 van onze 50 jaar oude Classic VW Beetles, kever cabriolets of Herbie, en ontdek het leukste bedrijfsuitje ooit! Voor groepen van 40 tot 400 personen.

   ☆   Bekijk direct de Keveruitje arrangementen in Maastricht

Sla het roadbook open, probeer samen met je collega's de juiste route te vinden en geniet van de mooiste vergezichten. Wij laten u graag genieten van deze prachtregio, en bieden arrangementen aan voor een middag, hele dag, een stop met helikopter vliegen onderweg tot een knallende Seventies feestavond toe. Hoe feestelijke wilt u het hebben? Onze experts denken graag met u mee om uw weekend of bedrijfsuitje in Maastricht onvergetelijk te maken!

Het Keveruitje start vanaf de meeste hotels in hartje Maastricht, of vanaf unieke locaties zoals Chateau Sint Gerlach in Valkenburg. Heeft u een andere locatie in gedachten, dan passen we onze route waar mogelijk voor u aan. Samen maken we er een top dag van!

   ☆   Vraag hier direct GRATIS INFORMATIE aan >>

Keveruitje is onderdeel van Showtime Evenementenbureau. Uw maatwerk event is onze kracht! Daag ons uit!

Blog | Sitemap | Kever definities

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kever rijden in Maastricht

Hoe ontdek je de schilderachtige omgeving van Maastricht en Zuid-Limburg het beste? Meg het kever rijden natuurlijk! Puzzel de route uit, leg aan bij de leukste terrasjes... En dan het rijden zelf natuurlijk :-)  Bij lekker weer gaat het dakje open, en bij minder goed weer zit je altijd droog. Dat is het Keveruitje! Het is een écht avontuur tijdens een VW Beetle Cabrio Rally, want de cabrio-rally door Zuid-Limburg staat bekend als ons beste bedrijfsuitje!

Wil je het Beetle Cabrio-gevoel van de jaren 70 opnieuw beleven?

Dan is deze Beetle Cabrio Rally iets voor jou! Met de zon in je gezicht en de wind door je haar ontdek je het prachtige Nederland op een andere manier. Tijdens je eigen Beetle rally navigeer je met verschillende uitdagende navigatietechnieken uit de rallywereld en word je onderweg verrast met leuke en uitdagende teamopdrachten. En dat voor een ongekend scherpe prijs!

Programma Keverrally in Maastricht

Je wordt verwelkomd bij een bekend hotel, of kies een prachtig landelijk kasteel, restaurant of locatie naar keuze. Hier ontvangt u een korte briefing (uitleg) van onze hoofdinstructeur over de Beetle Cabrio en het geboekte programma. Het programma omvat een rondleiding door het prachtige pittoreske Nederlandse landschap met zijn kleine landelijke wegen en interessante bezienswaardigheden.

Na de briefing en de teamafdeling vertrekken de teams met een professioneel roadbook. Wanneer het eerste team is vertrokken, zal het tweede team een minuut later vertrekken. Deelnemers worden verdeeld in teams bestaande uit een bestuurder, een navigator en twee bijrijders die tijdens de reis opdrachten oplossen. Elk team ontvangt ook een chipkaart om zijn of haar rallytijden bij de verschillende checkpoints te registreren. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de driver te veranderen.

Om een ​​idee te krijgen van hoe uw eigen Beetle-rally eruit kan zien, volgt u een voorbeeldprogramma hieronder:

Voorbeeldprogramma: (voorbeeld van een dagrally)

  • 10.00 uur Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai (optioneel)

  • 10.30 uur Woord van welkom en uitleg door onze tourmanagers
  • 10:45 uur Na de groespfoto vertrekken de eerste kevers
  • 11:30 uur teamopdracht stop onderweg
  • 12.30 uur stop met heerlijke lunch onderweg
  • 13:30 uur vervolg van de rally
  • 14:30 uur terrasbezoek met drankje
  • 15:30 uur teamopdracht stop onderweg
  • 16:30 uur terugkomst classic beetles op de startlocatie
  • 17:00 uur prijsuitreiking en einde


Om deze spannende Classic Car Rally te verdienen, kunnen punten worden verdiend. Deze kunnen worden verkregen door de teamuitdagingen op de weg goed op te lossen, maar ook met de gestelde vragen. Het team dat het beste samenwerkt, goed met elkaar communiceert en elkaar bij alle opdrachten betrekt, verzamelt meestal de meeste punten.

Onze rondleidingen laten ons toe om nostalgische tijden te herleven. Je wordt uitgedaagd om te navigeren door een professioneel roadbook en kaartmateriaal. Hiervoor zullen de verschillende navigatiemethoden onderweg worden aangeboden en uitgelegd, tijdens een aantal uitdagende (blinde navigatie) en ontspannende pitstops.

Uiteindelijk wordt het winnende team aangekondigd op de uiteindelijke locatie. Met behulp van de eindclassificatie kan elke deelnemer de resultaten van de verschillende teamkansen en tests opnieuw bekijken. Kortom, een dag gewijd aan kevers cabrio's, klassiekers, teambuilding, samenwerking, nostalgie en heel veel plezier.

Meest bijzondere bedrijfsuitje in Maastricht

Beleef dit meest bijzondere bedrijfsuitje van Maastricht (misschien wel van heel Zuid Limburg). Je ontdekt de prachtige Limburgse heuvels met deze spectaculaire autorally met klssieke volkswagen kevers! In een kever cabrio krijg je een spannende strijd in teams om als eerste met je auto de finish te bereiken. Geniet van het prachtige Limburgse landschap en in een gezonde competitie in de tussentijd strijd om de eer van de hoogste etappe. Efficiënte navigatie, veel rijplezier en genieten van de prachtige heuvelachtige omgeving staan ​​centraal tijdens deze opwindende autorally. Tijdens de autorally is er een lunchstop op een prachtige locatie. Bij mooi weer kunt u genieten van deze lunch op het terras met een prachtig uitzicht! Daarna wordt de converteerbare rally hervat. Rond 16.30 uur eindigt de rally op een nader te bepalen locatie. Op deze locatie besluit je je trip in Limburg met een drankje en een prijsuitreiking. Als u uw diner wilt beëindigen, laat het ons weten en we zullen u een aantal passende suggesties geven.

Diverse programma's van Keveruitje vanuit maastricht
Kever Rally locatie Markelo en maastricht

Wist u dat...  het Keveruitje kan starten bij elk hotel of restaurant in Maastricht, Valkenburg en omgeving? We denken graag met u mee! Meer

Keveruitje - de Kever Rally als bedrijfsuitje idee�n

0742569898