Kever Rally rijden in Maastricht

Geniet van de prachtige omgeving van Maastricht, Valkenburg en andere delen van Zuid-Limburg. Wij bieden u een Keveruitje programma voor een heerlijke middag, of voor een gehele dag genieten.  Bekijk onze arrangementen onderstaand:

 

       
 
Keverrally middagprogramma in Maastricht

Keverrally Maastricht middagprogramma

Meest geboekt! Het prachtige heuvellandschap van Maastricht & Zuid Limburg verkennen in een Classic Kever of Kever Cabriolet. Heerlijke keverrally over schilderachtige weggetjes, leuke stops, competitie en terrasdrankje.

 

Lees meer over:
Keverrally Maastricht middagrally

       
       
 
keverrally door Zuid Limburg

Keverrally Maastricht dagprogramma

Voor een complete heerlijke dag! Start om 10:30 uur met een ochtendetappe, heerlijke lunch onderweg, en 's middags de route voortzetten over schilderachtige weggetjes en mooie terrasjes.

 

Lees meer over:
Keverrally Maastricht dagrally

       
       
 
Teambuilding in Maastricht

Herbie Hunt teambuilding in Maastricht

Zoek je een teambuilding activiteit in Maastricht in originele setting? Ontdek The Herbie Hunt, waarbij kever rijden en teambuilding samengaan in een origineel programma. Ontdek het zelf!

 

Lees meer over:
Teambuilding Herbie Hunt in Maastricht

       
       
 
Helikopter Dropping en Keverrally

Helikopter vliegen & Keverrally

Zoek je écht iets unieks, dan nemen wij je mee voor een Keverrally met verrassende stop onderweg. Jullie gaan namelijk Helikopter vliegen boven Zuid-Limburg!  Is dit iets voor jullie? Kijk dan snel >>

 

Lees meer over:
Helikopter vliegen & Kever Cabrio Rally

       
       
 

Kever rijden & Seventies Party

Zoek je een leuke middag én een swingende feestavond? Wij nemen u mee naar The Seventies, met indrukwekkende keverrally, en daarna lekker dansen op de verlichte danvloer. Pas op: alleen voor echte feestgangers :-)

 

Lees meer over:
Keverrally & seventies party

       
       
 
Keverrally middagprogramma in Maastricht

Beleef een uniek weekend in Maastricht

Een bijzonder weekend te vieren, of op zoek naar een bijzondere jubileumreis? Wij organiseren graag uw bijzondere weekend, van Keverrally door Zuid-Limburg, lekker eten, feesten tot een activiteit in hartje Maastricht.

 

Lees meer over:
Compleet weekend Maastricht