Leuke auto puzzeltocht (puzzelrit) met onze mooie Kevers

Een leuke auto puzzeltocht van Keveruitje is met recht een keer iets anders! Aan boord van één van de meest spraakmakende auto's ooit - de Volkswagen Kever - rijdt u samen met collega's, vrienden of familie een leuke autopuzzelrit door het fraaie Hollandse landschap.

Zelf een Kever rijden en de Puzzeltocht beleven

Natuurlijk mag iedereen met een rijbewijs zelf rijden in onze Kever Cabrio's, Herbie of onze Polizei kever. Ook koffie bij aankomst, uitdagende vragen, opdrachten, terrasjes en versnaperingen in de Kevers mogen natuurlijk niet ontbreken. Welke kever sleept uiteindelijk de bokaal der autopuzzeltochten in de wacht?

Een auto puzzelrit met klassieke Kevers staat garant voor een bijzondere middag, en bij uitstek geschikt voor jong en oud. Leuk voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag, personeelsuitje of klantendag. En weer of geen weer: een puzzelroute met een Kever is altijd leuk! Deze puzzeltocht start in Twente (Overijssel) of desgewenst op vrijwel elke andere locatie in Nederland. Bekijk ook onze leuke foto's van de vele bedrijven die u voor gingen.

De autopuzzeltocht van Keveruitje is een programma van Evenementenbureau Showtime BV. Naast het Keveruitje verzorgen wij ook jullie feestavond, overnachting, weekend, activiteit of jubileum tot in de puntjes. Ontdek het zelf op www.showtime.nl

Meer informatie over onze puzzelrit of autopuzzeltocht:

 

 

Gerelateerde zoektermen: klassieke keverrally - actief bedrijfsuitje - bedrijfsfeest overijssel - bedrijfsfeest twente - teambuilding - bedrijfsuitje gelderland - bedrijfsuitje hof van twente - bedrijfsuitje kever - bedrijfsuitje overijssel - bedrijfsuitje twente - personeelsfeest - herbie-huren - Airsoft Twente - TP Events