Een actief bedrijfsuitje: een Keverrally!

Het rijden van een Klassieke Keverrally is een leuke en semi-actieve bezigheid. Met vier personen in een Kever, heerlijk touren door het fraaie landschap. Ideaal voor een actief bedrijfsuitje, leuke afdelingsuitjes, relatie evenement, teamdag of personeelsfeest dat met recht 'ns anders dan anders mag zijn... En bovendien voor iedereen (jong of oud, man of vrouw) goed te doen!

Beleef een actief bedrijfsuitje met Kevers!

Natuurlijk doet de Kever het meeste werk tijdens dit actieve bedrijfsuitje, maar ook voor de bestuurders hebben we actieve uitdagingen. Na ontvangst met koffie en lekkers mogen jullie zelf de Keverrally puzzelroute gaan rijden met deze oldtimer auto's. De navigatietechnieken worden tijdens de route steeds moeilijker, waardoor het team actief op elkaar is aangewezen. Tijdens de opdrachten wordt het gehele team aangesproken, zowel mentaal als fysiek. Geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. Dus een actief bedrijfsuitje voor de gehele groep!

Bekijk de vele mogelijkheden die Keveruitje biedt, en ontdek zelf dat een Keveruitje het beste van twee werelden mixt: een speciaal programma met semi-actieve activiteiten die voor jong en oud geschikt zijn. Meer informatie? Wij vertellen graag meer over de diverse arrangementen, of bekijk onze site voor informatie en leuke foto's.

Zoekt u nog iets extra's? Keveruitje is een programma van Evenementenbureau Showtime en wij leveren met plezier extra ideeën voor die leuke feestavond, overnachting of extra activiteit. Bel ons direct via 074 - 256 98 98 of bekijk deze site.

Meer informatie over een actief bedrijfsuitje:

 

 

Gerelateerde zoektermen: klassieke keverrally - actief bedrijfsuitje - bedrijfsfeest overijssel - bedrijfsfeest twente - teambuilding - bedrijfsuitje gelderland - bedrijfsuitje hof van twente - bedrijfsuitje kever - bedrijfsuitje overijssel - bedrijfsuitje twente - personeelsfeest - teamdag