Speciaal bedrijfsuitje in Gelderland?

Een leuk bedrijfsuitje in Gelderland; maar dan nèt even anders... Welkom bij het Keveruitje!

De Volkswagen Kever is de ideale auto voor een te gek bedrijfsuitje, teamdag of leuk personeelsfeest in Gelderland. De kever is met recht de beroemdste auto ooit, en roept dan ook vele positieve associaties, herinneringen en gevoelens op bij zowel jong als oud. Voor de één een leuke herinnering, voor de andere een verrassende nieuwe kennismaking. Maar altijd een leuke dag!

Beleef dit meest bijzondere bedrijfsuitje van Gelderland

Tijdens een bedrijfsuitje met Keveruitje trekken jullie Gelderland in voor een échte Keverrally. Na een goed verzorgde ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, starten we met de fraaie routes door het Gelderse landschap. Met zijn vieren in een VW Kever rijden jullie langs mooie bezienswaardigheden, door idyllische landschappen, op weg naar uitdagende opdrachten. En natuurlijk mogen jullie zelf rijden! Wie sleept de trofee in de wacht?

Keveruitje organiseert deze leuke teamdag, bedrijfsuitje of relatie evenement van A - Z in Gelderland, of desgewenst vanaf elke andere locatie in Nederland. Omdat wij een programma zijn van Showtime Evenementenbureau verzorgen we ook graag jullie feestavond, overnachting, extra activiteit of teambuilding. Bel ons direct: 074 - 256 98 98.

Benieuwd naar de programma's over dit bedrijfsuitje in Gelderland?

 

 

Gerelateerde zoektermen :klassieke keverrally - actief bedrijfsuitje - bedrijfsfeest overijssel - bedrijfsfeest twente - teambuilding - bedrijfsuitje gelderland - bedrijfsuitje hof van twente - bedrijfsuitje kever - bedrijfsuitje overijssel - bedrijfsuitje twente - personeelsfeest - teamdag - Airsoft Twente - TP Events