Bedrijfsuitje of personeelsfeest in de Hof van Twente?

De Hof van Twente herbergt meer voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje dan menigeen denkt... Welkom bij het nieuwste en leukste initiatief in de Hof: Het Keveruitje! Een Klassieke Keverrally is met recht een programma anders dan anders. Geschikt als bedrijfsuitje of personeelsfeest, en een beleving voor jong en oud, man of vrouw.

Bedrijfsuitje beleven in het prachtige Hof van Twente

Al rijdend in 's werelds meest beroemde auto ooit - de Volkswagen Kever - trek je samen de Hof van Twente in voor een leuke teamdag. Jullie worden ontvangen met koffie en iets lekkers, waarna uitleg over de fraaie oldtimer auto's volgt. Na een kennismaking mogen jullie zelf plaats nemen achter het stuur van de VW Kevers. Jullie kunnen kiezen uit fraaie routes door steden als Markelo, Goor, Diepenheim, Delden, Bentelo, Hengevelde, en geschikt voor zowel een dagdeel- of dagprogramma.

Onderweg worden tijdens dit bedrijfsuitje of personeelsfeest mooie locaties in de Hof van Twente aangedaan, en moeten uitdagende teamopdrachten worden uitgevoerd. Wie gaat er met de bokaal aan de haal? Natuurlijk kan de Keverrally worden aangevuld met een leuke workshop, buitenactiviteit of clinic. Voor een heerlijke dag!

Omdat het Keveruitje een programma is van Evenementenbureau Showtime (Delden) weten we als geen ander de mooie plekjes in de Hof voor een feestavond, overnachting, totaal weekend of leuke activiteit. Wij denken graag mee! Bel ons via 074 - 256 98 98.

Meer weten over dit bedrijfsuitje of personeelsfeest in de Hof van Twente?

 

 

Gerelateerde zoektermen :klassieke keverrally - actief bedrijfsuitje - bedrijfsfeest overijssel - bedrijfsfeest twente - teambuilding - bedrijfsuitje gelderland - bedrijfsuitje hof van twente - bedrijfsuitje kever - bedrijfsuitje overijssel - bedrijfsuitje twente - personeelsfeest - teamdag - Airsoft Twente - TP Events